Četvrtak , ožujak 22 2018
Početna / A. Olujić / JOZO NIKOLIĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

JOZO NIKOLIĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

U utorak 27. lipnja 2017., je u Gradskoj knjižnici Vukovar održana promocija knjiga “Razbacane misli” i “Obezglavljene priče”, autora Joze Nikolića.

Knjige je predstavila Jelena Miškić, ravnateljica Gradske knjižnice Vukovar. Predstavljanju su, između ostalih, nazočili Jozine kolege i učenici Ekonomske škole Vukovar. Obje knjige su uvrštene u fundus Gradske knjižnice Vukovar.

Jozo Nikolić je već nekoliko godina suradnik PS-Portala tako da su naši čitatelji već imali, i još uvijek imaju, prilike uživati u njegovim pričama i aforizmima objavljenima u kategoriji “Jozine razbacane misli” našeg portala.

Iako se pisanjem bavi već godinama, on se tek ove godine odlučio na izdavanje svojih prvih knjiga i to zbirki aforizama “Razbacane misli” i kratkih priča “Obezglavljene priče”. Prva promocija knjiga održana je 8. travnja u Ilači, mjestu kraj Tovarnika, a ova u Vukovaru, gdje inače Jozo Nikolić živi, je druga po redu.

Važno je naglasiti da PS-Portal priprema prezentaciju ovih knjiga u Petrinji, a o terminu predstavljanja ćemo sve zainteresirane obavijestiti na našim stranicama.

A. Olujić

Moglo bi vas zanimati

Jozo Nikolić “Televizor”

Jozo Nikolić OBEZGLAVLJENE PRIČE “Televizor” Njegova tijesna, neugledna garsonijera bila je raščupano gnijezdo obješeno na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *