Početna / A. Olujić / JOZO NIKOLIĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

JOZO NIKOLIĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI VUKOVAR

U utorak 27. lipnja 2017., je u Gradskoj knjižnici Vukovar održana promocija knjiga “Razbacane misli” i “Obezglavljene priče”, autora Joze Nikolića.

Knjige je predstavila Jelena Miškić, ravnateljica Gradske knjižnice Vukovar. Predstavljanju su, između ostalih, nazočili Jozine kolege i učenici Ekonomske škole Vukovar. Obje knjige su uvrštene u fundus Gradske knjižnice Vukovar.

Jozo Nikolić je već nekoliko godina suradnik PS-Portala tako da su naši čitatelji već imali, i još uvijek imaju, prilike uživati u njegovim pričama i aforizmima objavljenima u kategoriji “Jozine razbacane misli” našeg portala.

Iako se pisanjem bavi već godinama, on se tek ove godine odlučio na izdavanje svojih prvih knjiga i to zbirki aforizama “Razbacane misli” i kratkih priča “Obezglavljene priče”. Prva promocija knjiga održana je 8. travnja u Ilači, mjestu kraj Tovarnika, a ova u Vukovaru, gdje inače Jozo Nikolić živi, je druga po redu.

Važno je naglasiti da PS-Portal priprema prezentaciju ovih knjiga u Petrinji, a o terminu predstavljanja ćemo sve zainteresirane obavijestiti na našim stranicama.

A. Olujić

Moglo bi vas zanimati

– ODJEDNOM

…MARKaCo… … ODJEDNOM sam se iz carstva samoće prebacio u carstvo ljubavi i činilo mi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *