Utorak , veljača 20 2018
Početna / A. Olujić / Priopćenje za medije Narodne stranke – Reformisti

Priopćenje za medije Narodne stranke – Reformisti

Narodna stranka – REFORMISTI

Gradska organizacija Varaždin

Poslovni centar Coning, Pavlinska ulica 5, Varaždin

www.reformisti.hr reformisti@reformisti.hr

Priopćenje za medije

Radimir Čačić zapalio svijeću za HNS

Varaždin, 2. lipnja 2017. – na današnjoj konferenciji za medije koja je održana u Varaždinu, kandidat za župana Radimir Čačić zapalio je svijeću za tisuće članova HNS-a koji su zajedno s njime stvarali stranku, sa osnovnim motom da je politika časna djelatnost. Ti ljudi danas su osramoćeni od strane vodstva HNS-a. Svatko tko kao Reformisti samostalno izađe na izbore ima pravo svoj mandat, ako misli da je to korisno za interese građana Hrvatske staviti u koaliciju sa HDZ-om, SDP-om, bilo kojom drugom strankom ili ostati izvan njih.

No, HNS koji svoje mandate dobio na glasovima SDP-a, HSS-a, Laburista i HSU-a, ovakvom politikom i izdajama još jednom potvrđuje tko joj je vodstvo.

“Političke podlace i izdaje nitko ne podnosi i nitko im ne vjeruje. Nakon javno razotkrivene pripreme prevare, prvenstveno SDP-ovih birača koji su na ovim lokalnim izborima ponovno trebali podržati HNS i ovdje u Varaždinskoj Županiji Štromara , uvjeren sam da niti jedan častan čovjek bez obzira na stranku takve ljude ne može podržati, ” poručio je Čačić.

Moglo bi vas zanimati

Muke zaljubljenog vjernika – kada Valentinovo padne na Pepelnicu

Ako ste katolikinja/katolik i još k tome imate između 18 i 60 godina, a da …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *