Priopćenje za medije Narodne stranke – Reformisti

0

Narodna stranka – REFORMISTI

Gradska organizacija Varaždin

Poslovni centar Coning, Pavlinska ulica 5, Varaždin

www.reformisti.hr reformisti@reformisti.hr

Priopćenje za medije

Radimir Čačić zapalio svijeću za HNS

Varaždin, 2. lipnja 2017. – na današnjoj konferenciji za medije koja je održana u Varaždinu, kandidat za župana Radimir Čačić zapalio je svijeću za tisuće članova HNS-a koji su zajedno s njime stvarali stranku, sa osnovnim motom da je politika časna djelatnost. Ti ljudi danas su osramoćeni od strane vodstva HNS-a. Svatko tko kao Reformisti samostalno izađe na izbore ima pravo svoj mandat, ako misli da je to korisno za interese građana Hrvatske staviti u koaliciju sa HDZ-om, SDP-om, bilo kojom drugom strankom ili ostati izvan njih.

No, HNS koji svoje mandate dobio na glasovima SDP-a, HSS-a, Laburista i HSU-a, ovakvom politikom i izdajama još jednom potvrđuje tko joj je vodstvo.

“Političke podlace i izdaje nitko ne podnosi i nitko im ne vjeruje. Nakon javno razotkrivene pripreme prevare, prvenstveno SDP-ovih birača koji su na ovim lokalnim izborima ponovno trebali podržati HNS i ovdje u Varaždinskoj Županiji Štromara , uvjeren sam da niti jedan častan čovjek bez obzira na stranku takve ljude ne može podržati, ” poručio je Čačić.

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.