Srijeda , siječanj 17 2018
Početna / Lovra / Art Koktel 3 počinje večeras!

Art Koktel 3 počinje večeras!

Upravo tako, večer umjetnosti Art Koktel 3 počinje večeras u 19:00 sati. Kao i prošli put, cijeli program će se održati u hvaljenoj pivnici „Veliki Tolk“ na Opatovini u Zagrebu.

Ivana Švragulja postavlja izložbu svojih slika i predstavit će se zagrebačkoj publici odmah nakon sinoćnje izložbe u Gradskoj knjižnici i čitaonici Petrinja, a ujedno će čitati i svoje pisane radove.

ALF acoustic band, odnosno Antonija Kihalić, Leon Rokić, Franjo Ivišić i Damir Prskalo su spremni za svoj dio nastupa koji će potrajati i nakon predstavljanja autora i čitanja poezije.

Moderatori programa Maja Šiprak i Mario Lovreković su već uhodani tim koji se od početka do kraja brine za sve detalje i medijske najave. Svatko od njih bavi se pisanjem poezije ili proze, i mada da nisu profesionalni voditelji, pokušavaju cijelu priču što više približiti publici. Njihov rad potiče ljubav prema pisanoj riječi i ništa više.

Dakle, večeras Petrinjci još jednom odlaze u Zagreb na druženje s tamošnjim pjesnicima i publikom, a sve se događa u organizaciji Udruge „Petrinjske staze“.

Dobrodošli!

M.L.L.

Moglo bi vas zanimati

Zimsko Antunovo u Hrvatskom Čuntiću: Danas se hodočastilo u katoličku oazu Banovine

U katoličkoj oazi Banovine, kakvi su franjevački samostan s crkvom sv. Antuna Padovanskog u Hrvatskom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *