Članovi koalicije 53NJA U SRCU proslavili Praznik rada uz glazbu, vojnički grah i domaće pivo

0

Danas su članovi koalicije 53NJA U SRCU proslavili Praznik rada uz glazbu, vojnički grah i domaće pivo. S mnogobrojnim građanima družili su se kandidatkinja za gradonačelnicu Svjetlana Lazić i kandidati za njene zamjenike: Nikola Bartulić- Toca i Nenad Radošević koji su poručili: Zajedno možemo, jer Petrinja su ljudi.
Tom prilikom Svjetlana Lazić je poručila: ˝I danas smo svjedoci velike nejednakosti i nepravde. Dok su jedni primorani napustiti Petrinju i Hrvatsku kako bi ostvarili svoje pravo na 8 sati rada, drugi se bahate i odmaraju u raskošnim vilama. I oni koji rade, mnogi rade za minimalac samo da bi takozvani gazde mogli ubirati plodove njihova rada…Sve to govori, da se nešto mora mijenjati. Ja kao građanka i kao političarka poručujem: vrijeme je da politika čuje za potrebe ljudi; vrijeme je da kao odgovorni ljudi mislimo na našu budućnost ovdje u našem gradu, u našoj domovini; vrijeme je da političkim trgovcima kažemo ne, naša budućnost nije na prodaju. Borba za opće ljudske vrijednosti, borba za dostojanstvo čovjeka, borba za pravo na rad je ulaganje u bolju budućnost. U svoje osobno ime i u ime koalicije 53nja u srcu čestitam svima Praznik rada, a svima koji se zovu Josipa, Josip, Joža čestitam njihov imendan. ˝
Okupljene Petrinjke i Petrinjce, a posebno malene je oduševilo što su kandidati pustili u let bijele golubove, simbole mira, ljubavi i pobjede.

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime