Početna / Cobra / Ekipa je stigla – Moto defile je upravo prošao kroz Petrinju

Ekipa je stigla – Moto defile je upravo prošao kroz Petrinju

Ekipa je stvarno stigla. Sparkirali su svoje moćne mašine na obali Kupe u hladu drveća autokampa, muvaju se po kupalištu u svojim kožnim odijelima, piju pivo, probavaju bogatu gastronomsku ponudu, a njihova pojava je privukla i veliki broj građana na petrinjsko Gradsko kupalište na Kupi gdje je upravo u tijeku motorijada. Jedanaesta po redu koju je organizirao veliki poglavica.

Danas je otvoreno i novoobnovljeno kupalište i ponovno se otvorio kafić, livada je prekrivena šatorima ispod kojih se puši pečenje, stigao je i Kawasaki 3P – upravo imaju tonsku probu, a ekipa domaćina iz MK Big Chief je zadovoljna posjetom i vremenskim prilikama – nakon jučerašnje kišurine, danas je idealno vrijeme za dobru zabavu.

Oko 18 sati kako to već biva i nalažu moto običaji, svi gosti su formirali veliku moto kolonu i pod pratnjom policije provezli se jedan đir petrinjskim ulicama.

Da se zna da su tu.

M.Šantek

 

Moglo bi vas zanimati

Petrinjski HDZ večeras je paljenjem svijeća u središtu Petrinje obilježio 18. godišnjicu smrti prvog hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana.

Kao i svake godine članovi HDZ grada Petrinje obilježili su palenjem svijeća oko Trga dr.Franje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *