Fotografija dana: Zauljene kocke po Trgu hrvatskih branitelja zamijenjene novim

0

Rutinski pokušaj čišćenja novopostavljenog kockastog nogostupa po rubu Trga hrvatskih branitelja u tren se pretvorio u veliki problem. Na krivom mjestu (još se obično doda: i u krivo vrijeme) na samom nogostupnom ulazu, specijaliziranom kamionu čistaću Komunalca pukla je cijev od ulja i ispod vozila u pokretu curilo, curilo, curilo…
Dok je kvar primjećen već je čistać prošao 50-60 metara i dobrano zauljio dvije –tri kocke kocke u širinu i nizu. Dugu crnu ružnu crtu odmah je Komunalac pokušao ukloniti ispiranjem raznim sredstvima, pozvan je iz Siska i iskusan inžinjer sa svojom metodom, ali je trag masnoće uporno ostajao.

Presložene kocke 01
– Najbolje bi bilo „preokrenuti“ kocke i riješiti se brige – složili smo se s mišljenjima Petrinjaca koji su prolazili preko središnjeg gradskog trga. Kao da su nas komunalci čuli, pa je u jednom danu riješeno što nije uspjelo tjedan prije. Sve zauljene kocke zamijenjene su novima, zasipane sitnim muljom i dio hodališta po Trgu opet je lijepog izgleda. – Ovaj novi trošak naplaćen je iz osiguranja- reče nam Vlado Lovreković, direktor Komunalca Petrinja.
PS će se na ovaj trg opet vratiti novom pričom: osobe u invalidnim kolicima dale su primjedbe na nefunkcionalno rješenje novouređenog parkirališta, imamo fotografije i izjave.
Zabilježio: Antun Petračić

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime