Subota , ožujak 17 2018
Početna / Cobra / “Frend” za govornicom

“Frend” za govornicom

Nema on baš ni volje, a ni iskustva da izađe za mikrofon i obrati se publici. Ne, on se okrene i prepusti svojim mislima i unutarnjem svijetu, hoda po stazama i sokacima Hrvatskog Čuntića u vječitoj potrazi za izgubljenim vremenom i nekim bojama i mirisima koje i jesu i nisu ovdje… Ponekad nešto i sroči u pisanu riječ pa to objavi na PS Portalu, a u ovoj prilici, u ovoj priči, bio je izabran da se zahvali u ime svih nagrađenih Zahvalnicama Grada Petrinje na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća.

On je moj “frend” – Ivan Radošević, čovjek kojeg tek čeka pravi posao u njegovom kraju. Zrin G.Reen je pred vratima. Velike stvari se ove godine spremaju na tom najvećem spektaklu u prirodi nadaleko. Trebat će još vremena da ova manifestacija postane prepoznata kao jedinstvena i kao nešto što ne postoji nigdje drugdje – a tu je, na nekoliko kilometara od Petrinje. Sva čuda koja se tamo spremaju možete uskoro uživo vidjeti (27.VIII.), a o njima možete sve saznati i pročitati ako kliknete ovog zeca iznad naslova ove priče.

M.Šantek

Moglo bi vas zanimati

Kiša spriječila Šimu Strikomana u Petrinji

A došao lijepo čovjek u Petrinju pripremiti teren, obišao ga, razmislio, nacrtao crte na koje …

Jedan komentar

  1. meni osobno taj izmišljeni zrin grin(neću namjerno pisati engleski jer ovo je hrvatska) ide na jetra,došo čovjek iz rijeke,prijeratni mikelićevac i neživi više u petrinji i izmislio glupost,svi pričaju i znaju da to košta i da se kupi pare od ljudi,grada,onih koji uplačivaju u gradski doprinos(ja osobno) da bi neko kupio moj novac,rukne se par štandova svake godine isto i on je heroj,molim vas lijepo,ispada da mi domači sami to nesnamo,svaka čast slavku ali on ovo neradi za kikiriki a mogo bi,jbg,lijepo je kad dođeš među ovce da ih šišaš,bez uvrede ali živa istina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *