Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović uputio je izraze sućuti u vezi smrti glinskog gradonačelnika Milana Bakšića

0

Poštovana gospođo Bakšić,

s velikom tugom i nevjericom primio sam vijest o tragičnoj smrti Vašeg supruga, velikog čovjeka, političara, poduzetnika i moga prijatelja, Milana Bakšića, gradonačelnika Grada Gline.

Njegovim preranim odlaskom ostajemo bez dragog prijatelja i kolege, s kojim je bilo iznimno zadovoljstvo surađivati i poznavati ga.

U ime Grada Petrinje, mojih suradnika i mene osobno primite izraze najdublje sućuti i suosjećanja u ovim teškim trenucima za Vas i Vašu obitelj.

Darinko Dumbović

gradonačelnik Grada Petrinje

Poštovani g. Karaturović,

s velikom tugom i nevjericom sam primio vijest o tragičnoj smrti velikog čovjeka, političara, poduzetnika  i prijatelja, Milana Bakšića, gradonačelnika Grada Gline.

Pamtit ćemo ga kao osobu koji je politički i javni život svoga grada, ali i šire oplemenio ljudskošću, radeći predano, dostojanstveno i ponosno, zagovarajući ideje socijalne pravednosti i  tolerancije među ljudima, na dobrobit svih građana i svoje domovine.

U ime Grada Petrinje, mojih suradnika i mene osobno primite izraze najdublje sućuti i suosjećanja u ovim teškim trenucima za Vaš grad i sve njegove građane.

Darinko Dumbović

gradonačelnik Grada Petrinje

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime