Subota , ožujak 17 2018
Početna / A. Olujić / K. C. Riječ Života Sisak poziva na Božićni domjenak i druženje

K. C. Riječ Života Sisak poziva na Božićni domjenak i druženje

“Savez crkava „Riječ Života“ je vjerska zajednica u Republici Hrvatskoj koja je sa svojim djelovanjem započela u Zagrebu 1993. godine, a danas broji petnaest kršćanskih centara i misijskih postaja širom Hrvatske. Radi se o crkvi reformacijske baštine koja kao vrhovni autoritet priznaje Bibliju. Utemeljitelj i pastor crkve je Damir Šićko Alić.

Naše službe sastoje se od radosnog i snažnog slavljenja Boga pjesmom, dinamičnih propovijedi, te molitve i služenja ljudima koji su promijenili živote mnogih.” (sa službene stranice Saveza crkava Riječ Života)

Kršćanski Centar Riječ Života Sisak ima svoje početke u vidu neformalnih sastanaka koji su se počeli održavati 2003. u parku. Crkva je registirana 2006. godine i od tada počinju redoviti sastanci, molitve kao i druge aktivnosti vezane uz rad crkve. Područje djelovanja crkve je na Sisačko – Moslavačkoj Županiji.

Za Crkvu u Sisku brinu se njeni voditelji, pastori Žarko i Ivana Jelić.

K. C. Riječ Života Sisak poziva sve građane na Božićni domjenak i druženje 17. prosinca 2017. godine u 17,00 sati u Rimskoj 24 u Sisku.

Moglo bi vas zanimati

Kiša spriječila Šimu Strikomana u Petrinji

A došao lijepo čovjek u Petrinju pripremiti teren, obišao ga, razmislio, nacrtao crte na koje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *