Korisnici centra za rehabilitaciju Komarevo su ponosni – sudjeluju na čak dvije velike izložbe

0

TRADICIJA I SUVREMENOST –OTVORI OČI I VIDI SVIJET
UHULI – Udruga hrvatskih učitelja likovne izobrazbe, poziva Vas na otvorenje izložbe likovnih radova učenika osnovnih škola Republike Hrvatske, pod pokroviteljstvom MZOS. U osamnaestom likovnom natječaju Tradicija i suvremenost – otvori oči i vidi svijet sa svojom likovnom mentoricom Marijanom Petrović Mikulić sudjelovali su i korisnici Centra za rehabilitaciju Komarevo. Za izložbu je odabrano pet likovnih radova korisnika Centra: Ferida P., Igor D., Ana B., Zdravko T. i Davor T.
Otvorenje izložbe je 19. svibnja 2018. u 12 sati u Muzeju Mimara, Rooseveltov trg 5, Zagreb. Izložba je otvorena do 26. svibnja 2018.

MEĐUNARODNI LIKOVNO-LITERARNI NATJEČAJ 18+18, ISERLOHN, NJEMAČKA – OSIJEK, HRVATSKA

Centar za rehabilitaciju Komarevo obradovala je povratna informaciju o odabiru likovnog rada za izložbu korisnika Igora D. na Međunarodnom likovno –literarnom natječaju 18+18, Iserlohn, Njemačka – Osijek, Hrvatska –Zeleno i plavo putovanje.
Natječaj i izložba likovnih i literarnih radova hrvatskih učenika iz cijeloga svijeta održat će se u Njemačkoj i Hrvatskoj pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, a u suradnji internetskog portala Hrvatski glas Berlin, Matice hrvatske za Ruhrsko područje, Mozaik Rim, Hrvatske nastave Hessen, Osnovne škole Tin Ujević iz Osijeka i Osnovne škole Zadarski otoci Zadar..
Izložba likovnih radova održat će se u Gradskoj vijećnici u Iserlohnu u travnju 2018. godine, a u svibnju 2018. godine u Osnovnoj školi Tina Ujevića u Osijeku.

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime