Lana Jurčević – i spusti zastore i ugasi svijeće u Petrinji

0

Te ljetne večeri probio sam se kroz masu ljudi na petrinjskom Trgu hrvatskih branitelja i sjeo za stol u društvo direktorice Turističke zajednice Grada Petrinje Ivanke Držaj i mlađahne, zgodne, skoro dvadeset i dvogodišnje djevojke koja je došla odraditi gažu, nastup u povodu proslave Dana državnosti 2006. godine. Ona je bila mlada pjevačica u usponu – Lana Jurčević.

U to doba Petrinjom je vladala čuvena trojka: Gregurinčić –  Kovačićek – Dumbović. Novaca je bilo za zabavljanje građana na ovaj način – danas potpuno strani pojam.

Lana Jurčević je izvela sve svoje pjesme i dosta pjesama drugih autora. Kako to već obično biva na koncertima ovakvog sadržaja, prve redove uvijek napune sitna dječica. Zanimljivost ove priče je što je prošlo više od deset godina od ovih fotki. Ti klinci više nisu klinci i pitanje je da li se uopće sjećaju da su slušali Lanu uživo, a Lana je s vremenom promijenila image i pretvorila se u ženu koja u zadnje vrijeme snima vrlo seksi glazbene spotove. Svakako bi ju htio ponovno sresti. Bez ove dječice s fotki.

Danas joj je rođendan.

Za PS Portal Miroslav Šantek

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime