Na kavi s Brankom Šubićem

0

10 je sati ujutro u Petrinji. Novi je radni dan, ponedjeljak nakon produženog vikenda koji je mnogima donio odmor, ali ne i čovjeku koji me pozvao na kavu.

Branko Šubić sjedi za stolom kafića ispod čuvene “Petrinjke” sportski obučen, obavljao je neke posliće u gradu koje mora odraditi prije njegovog cilja – misije koju si je sam zadao  – prehodati u 5 dana put od Vukovara do Petrinje. Od 1. – 5. kolovoza. Po najvećem suncu. Reklo bi se  – vrlo sulud potez, a bogami i opasan po zdravlje. Ali Branko je to odlučio i gotovo.

Komentari Branka Šubića

Za 40 dana krenut će ta njegova avantura života, kaže da upravo pojačava tempo treninga, da troši kalorije kao lud, da ga nakon dugog hodanja hvataju grčevi, da ima potporu baš svih ljudi koji ga susreću i znaju, a njegov životni projekt upravo sutra odlazi u tiskaru. Pokazuje mi na tabletu izgled buduće brošure i majica na kojima će biti otisnut i logo PS portala koje će Branko na svom dugom putu dijeliti građanima.

Naravno, njegova ekipa koja će ga pratiti u hodu će u našu redakciju slati foto materijale s puta. Naši čitatelji imat će priliku vidjeti kako ovaj Petrinjac radi nešto što nikad prije nije nitko učinio.

M.Šantek

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime