Četvrtak , ožujak 22 2018
Početna / Regional / Na polumaratonu Ivan Starek: Siščani, Petrinjci, Glinjani, ekipa iz Novske….

Na polumaratonu Ivan Starek: Siščani, Petrinjci, Glinjani, ekipa iz Novske….

Više doista nije nikakvo iznenađenje kada se na nekom od polumaratona na startu utrke nađu mnogobrojni Siščani, Glinjani, Petrinjci, cure i dečki iz Novske. Jučer je na Jarunu održan 31. Polumaraton Ivan Starek,ujedno i službeno prvenstvo RH u polumaratonu. Svi oni koji još nemaju hrabrosti ili su pomalo umorni mogli su trčati na utrkama na 5, 10 km te nešto novo – utrka na rolama na 5 km.

Mnogi od nas su zaista napravili sjajne rezultate, istaknuo bih obitelj Bakšić, mama i tata su trčali 21 km, a dečki su se ovog puta odlučili za ” petice” iako im ni veće dužine nisu strane. Ostatak Glinske ekipe je standardno sjajan, s tim da su se Matkovićka i Vukinovac uplašile da ću ih ja pobjediti te otišle na ” desetku”. Martina i Chupo su napokon došle s mudima i sportskom drskošću na start,t e naravno srušile svoje osobne rekorde. Jerko,kojeg mi zovemo ” kralj halfa” je već naučio da nakon burnih noći onako, doslovno rutinirano, uz par kutija cigareta iz zezancije u društvu zgodnih cura prolazi ciljem. Dominik je nakon samo par mjeseci treninga skupio hrabrosti te uz nešto bolova sjajno otčao svojih prvih 21 km. Blazonija je stari lisac, čovjek izravno iz noćne smjene dođe i razvali 21 km – pa neka se ovi klinci zamisle.

Na kraju ove priče sam ostavio šećer – Alena Boltužića, sjajnog dečka koji je na nagovor ” nepismenog novinarčića i neškolovanog drskog trenera” nedavno istrčao svojih prvih 50 km, a jučer je unatoč maloj povredi oborio svoj osobni rekord, istrčavši half za 1.31 nakon samo par mjeseci ” ozbiljnog treninga “

Jebiga, kad je netko talentiran, onda je to puno lakše. Svi vi koji volite trčati, dođite u srijedu na Sisačku desetku…bit će mi zadovoljstvo gledati vam u leđa.

Vidimo se.

Za PS Portal Drago Miličić

Moglo bi vas zanimati

DVD Prnjavor Čuntićki trebao bi biti stožerno društvo: Ali nije, nema dovoljno operativnih vatrogasaca s boravkom na Banovini

Dobrovoljno vatrogasno društvo Prnjavora Čuntićog najudaljenije je od grada Petrinje, i zbog toga bi za …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *