Natječaj za deseti broj Zvezdanog Kolodvora

0

Redakcija e–časopisa za umjetnost i kulturu raspisuje natječaj za deseti broj časopisa. Do sada je objavljeno pet brojeva časopisa i dva dvobroja. Pred nama je deseti – jubilarni broj.
Tema za novi broj Zvezdanog Kolodvora

Mudrost ne treba biti opširno napisana da bi bila jasna. Ponekad je manje zapravo više. Samo jedna rečenica može biti snažnija i jasnija od njih dvadeset, ukoliko se odnose na istu temu.
Zanima nas što imate za reći, a da to činite sa što manje riječi. Stoga je tema novog broja Zvezdanog Kolodvora: „Kratke misli“. Šaljite nam svoje crtice, aforizme, razmišljanja, haiku poeziju, pa i haigu. Pošaljite nam najdraže aforizme drugih autora i pokušajte ih svojim riječima objasniti.
Zvezdani Kolodvor ulazi u treću godinu postojanja zahvaljujući raznim umjetnicima i naša je misija tek započela. Zakoračimo u 2017. godinu razgovarajući o mudrosti i imajući na umu da je skromnost vrlina velikih.

Pored teme koju je ovaj put zadao naš urednik Mario Lovreković, šaljite nam poeziju, prozu, recenzije i prikaze vaših djela, tekstove iz književnosti (eseje, kritike), filozofije, arheologije, povijesti, povijesti umjetnosti, kulture, filma, slikarstva. Pozivamo učitelje, nastavnike i voditelje literarnih radionica da nam pošalju radove svojih učenika i svoje dramske tekstove. Šaljite nam umjetničke fotografije i slike za rubriku Portret umjetnika i naravno, sve pozitivne vibracije.

Sve to možete poslati na naš mail klubumetnika.zvezdanikolodvor@gmail.com sa naznakom (za deseti broj). Rok za slanje je 18. veljače 2017. godine.

Redakcija Zvezdanog Kolodvora

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime