Početna / Lovra / Natječaj za deseti broj Zvezdanog Kolodvora

Natječaj za deseti broj Zvezdanog Kolodvora

Redakcija e–časopisa za umjetnost i kulturu raspisuje natječaj za deseti broj časopisa. Do sada je objavljeno pet brojeva časopisa i dva dvobroja. Pred nama je deseti – jubilarni broj.
Tema za novi broj Zvezdanog Kolodvora

Mudrost ne treba biti opširno napisana da bi bila jasna. Ponekad je manje zapravo više. Samo jedna rečenica može biti snažnija i jasnija od njih dvadeset, ukoliko se odnose na istu temu.
Zanima nas što imate za reći, a da to činite sa što manje riječi. Stoga je tema novog broja Zvezdanog Kolodvora: „Kratke misli“. Šaljite nam svoje crtice, aforizme, razmišljanja, haiku poeziju, pa i haigu. Pošaljite nam najdraže aforizme drugih autora i pokušajte ih svojim riječima objasniti.
Zvezdani Kolodvor ulazi u treću godinu postojanja zahvaljujući raznim umjetnicima i naša je misija tek započela. Zakoračimo u 2017. godinu razgovarajući o mudrosti i imajući na umu da je skromnost vrlina velikih.

Pored teme koju je ovaj put zadao naš urednik Mario Lovreković, šaljite nam poeziju, prozu, recenzije i prikaze vaših djela, tekstove iz književnosti (eseje, kritike), filozofije, arheologije, povijesti, povijesti umjetnosti, kulture, filma, slikarstva. Pozivamo učitelje, nastavnike i voditelje literarnih radionica da nam pošalju radove svojih učenika i svoje dramske tekstove. Šaljite nam umjetničke fotografije i slike za rubriku Portret umjetnika i naravno, sve pozitivne vibracije.

Sve to možete poslati na naš mail klubumetnika.zvezdanikolodvor@gmail.com sa naznakom (za deseti broj). Rok za slanje je 18. veljače 2017. godine.

Redakcija Zvezdanog Kolodvora

Moglo bi vas zanimati

Priopćenje za javnost Nezavisne liste Grada Gline

Poštovani čitatelji, dobili smo pismo od MOST-a SMŽ u kojemu nas mole da objavimo priopćenje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *