Četvrtak , ožujak 22 2018
Početna / Cobra / Očajnički potezi građana – krpanje rupa na cesti smrvljenom ciglom

Očajnički potezi građana – krpanje rupa na cesti smrvljenom ciglom

U redakciju PS portala su upravo stigle fotografije stanovnika sela Donja Bačuga pored Petrinje koji su na očajnički način pokušali zaštititi svoje automobile od svakodnevnog udaranja u velike rupe na cesti koja teče kroz njihovo selo.

Kažu da više nisu mogli izdržati uništenje njihovih automobila, pa su smrvili stare crijepove i ciglu i nasuli udarne rupe na cesti. Ne znaju tko je nadležan za održavanje njihove ceste i u čije vlasništvo ona pripada, ali su odlučili ovako djelovati.

Jedva sam prošao tehnički pregled jer već godinu dana razbijam auto na ovim rupama – ovako više ne možemo izdržati – kaže gospodin Davor iz Donje Bačuge.

M.Šantek

Moglo bi vas zanimati

DVD Prnjavor Čuntićki trebao bi biti stožerno društvo: Ali nije, nema dovoljno operativnih vatrogasaca s boravkom na Banovini

Dobrovoljno vatrogasno društvo Prnjavora Čuntićog najudaljenije je od grada Petrinje, i zbog toga bi za …

3 komentara

  1. Martina Štefanić

    Pa zašto im ne kažeš da je cesta županijska???

  2. Sramota,”Gospon” Darinko Dumbović!
    Po Petrinji je isto tako,kada je dnevnik bio,žao mi je što mene nisu zaustavili da im ja kažem par stvari o našim cestaama,i da ih provezem po tome!!!!!!
    Petrinja i ceste su SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Meni mehanicar kaze da ne diram nista do tehnickog. Ne vrijedi. Sjest i plakat jedino je sto mogu! A ceste su samo mali dio problema ovog grada i zupanije nazalost 😔

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *