Petrinjska djeca na Jadranu: Suncokreti u Fun parku Biograd

0

MIRNOVEC / PETRINJA – Izletom u Fun Park Biograd djeca i roditelji skupine Suncokreti iz Dječjeg vrtića Petrinjčica, njih pedeset i šest, zajedno sa svojim odgojiteljicama Marijom Pavelić Tintor i Gordanom Pećirko, nagradili su se za uspješan završetak još jedne pedagoške godine.
Svjesni kako je zajedništvo i vrijeme provedeno u igri i druženju najdragocijeniji dar koji mogu pružiti svom djetetu, roditelji su s velikim oduševljenjem krenuli na dug put do Biograda i Fun Parka Mirnovca – mjesta u kojem se bajke ostvaruju, a odrasli ponovno postaju djeca.
Uz brojne vesele sadržaje i roditelji i djeca su uživali u nesputanoj igri punoj izazova i divili se svojim hrabrim postignućima. A u parku je zaista bilo za svakog ponešto. I dok su djeca krenula u pustolovno istraživanje Svemira, Gusarskog grada i Divljeg zapada, gdje su se vozila i zabavljala na atrakcijama prilagođenim predškolskom uzrastu; njihovi roditelji su se hrabro upustili u adrenalinske vožnje na Big Blue, Alien i Tornadu. Poneki od njih, oni najhrabriji, odlučili su prošetati mračnim hodnicima tajnovite Kuće straha… I preživjeli!
Odabir destinacije nije slučajan jer su djeca Suncokreti poznati kao pobornici zdravog načina življenja i oni dobro znaju da su smijeh, zabava, rekreacija i opuštanje vrlo bitni za kvalitetan i ispunjen život.
Nakon posjeta Fun parku Mirnovec, zabava se nastavila na biogradskoj plaži Soline.. Oduševljena djeca su iskoristila to vrijeme za kupanje u moru i igre na pijesku, dok su se roditelji na obali opuštali i družili uz kavu i hladne napitke. Zalazak sunca nagovijestio je kraj ovog lijepo provedenog „izleta za pamćenje“, pa su veseli izletnici, umorni i sretni, krenuli natrag put Petrinje.

Za PS portal javlja i piše: Gordana Pećirko, odgojitelj savjetnik

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.