Policija pita građane: Koje lokacije predlažete za mjerenje brzine

10

S obzirom na pogoršanje stanja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske, odlučeno je da se ove godine održi još jedan 24-satni pojačani nadzor brzine, po uzoru na akciju koja je u travnju ove godine bila provedena temeljem Plana aktivnosti organizacije TISPOL. Nadzor će biti poveden od 6 sati 18. listopada do 6 sati 19. listopada.

Pozivamo naše građane da se uključe i u ovu akciju i predlože lokacije na kojima smatraju da bi se trebala mjeriti brzina.

Prijedlozi sa željenim lokacijama mogu se dostaviti na e-mail ove Policijske uprave sisacko-moslavacka@policija.hr od 29. rujna do 13. listopada, nakon čega će biti izabrane one lokacije koje su prema procjenama pogodne za nadzor.

Rezultati akcije biti će objavljeni na web stranici ove Policijske uprave.

policija.hr

10 KOMENTARI

  1. hahahahah,pa jel oni kad iziđu na ceste po petrinji,pa sve lokacije jer divljanja ko u priči,najgore su ove male ali jedni te isti to rade

  2. Opet policija o mjerenju brzine i punjenju proračuna.Dajte već jednom da čujemo od te naše policije što misle o našim prometnicama koje su pune rupa,blata i kamenja.Inzistirajte da se očituju na tu temu a onda kad prometnice budu zadovoljavale uvjete prometovanja ovog dvadesetprvog stoljeća neka mjere brzinu koliko ih volja.

  3. Ja neznam di mogu uopce divljat po 53nji kad je cesta kakvu valjda ni jedan grad u svijetu nema. Cesta kroz rezervat u Africi je bolja od ovih nasih. Ja kuzim da su radovi ali bi normalno bilo kad se negdje iskopa da se i zavrsi odmah a ne ovo. Ovo je sramota i neznam cemu se cestarina placa u punom iznosu kod nas. Nadam se da ce do kraja desetljeca to za rsit i pre uc cestr novim asfaltom pa da mozemo napravit servise na podvozjima auta, jer trenutno se ne isplati.

  4. kaže dado da nezna di se može divljati po petrinji,pa pogledaj onog balavca što vozi dostavu od bjekića kako mali divlja,pa to je strašno i kad nekoga pogazi onda se bude reagiralo,balo kad stavi nogu na gas nezna je podignuti a prašina iza njega kao da je krdo konja prošlo

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime