Šlag na torti sezone

0

U Vrbovcu je, 18.06.2017., održan 19. Kup grada Vrbovca već tradicionalno sisačkom klubu natjecanje kojim završavamo sezonu. Športski streljački klub predstavljali su Siniša Lovrenović, Dragan Krnjajić i Tihomir Ilijević u kategoriji seniora, a ista trojka je činila i klupsku ekipu. Pojedinačno u kategoriji seniorki su gađale Mirela Barišić i Renata Čiča.

Kako je cijela sezona obilježena vrhunskim rezultatima, tako je i ovo natjecanje bilo šlag na torti sezone.

Spomenuta ekipa je sa 559 krugova pobijedila po prvi puta na Kup-u. Uz pehar pobjednika kući smo donijeli i prijelazni pehar na kojem će među ostalim velikim klubovima napokon pisati i ime sisačkog kluba!

Pojedinačno je najuspješniji bio Ilijević. Iskustvo i kontinuirani dobri rezultati u posljednjih nekoliko tjedana pokazali su da iako već dvije godine veteran može pobijediti i najbolje. Sa 193 kruga premoćno je osvojio prvo mjesto. Krnjajić je sa 186 krugova zauzeo, sportski, najtužnije 4. mjesto, dok je Lovrenović sa 180 krugova bio 10.

Seniorke su se obje okitile medaljama. Sa 179 krugova Barišić je osvojila srebrnu medalju, a Čiča sa 171 krugom brončanu. Objema dobar podstrek za sljedeću sezonu.

Ovim natjecanjem ćemo na neko vrijeme ostaviti oružje u mirovanju i puniti baterije za sljedeću, bar ovakvu, ako ne i bolju sezonu!!
Rekao je za PS portal trener Tihomir Ilijević.

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.