Početna / Cobra / Strojevi su jutros istresli vruć asfalt na novo petrinjsko parkiralište

Strojevi su jutros istresli vruć asfalt na novo petrinjsko parkiralište

Jutros rano, ovog petka, snimili smo fotografije koje spadaju u rubriku povijesnih fotografija. Strojevi su istresli vrući sloj asfalta na novoobnovljeno parkiralište na Trgu hrvatskih branitelja označivši tim činom da su svi problemi pripreme i obnove ovog parkirališta uspješno odrađeni i da sada još slijedi završni dio – uređenje novog parkirališta.

A sve to će biti završeno do kraja idućeg tjedna, kad će Petrinjci dobiti potpuno novi objekt -moderno parkiralšte sa 43 parkirna mjesta u srcu grada.

Ovaj povijesni čin je danas obišao i čovjek koji je cijelu ovu priču i pokrenuo, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je u predizbronoj kampanji obećao mnoge stvari, zasukao rukave i uhvatio se posla, a voljeli ga ili ne, išao vam na živce ili ne, ne može se poreći činjenica da se po gradu doista i radi –  tako govore građani koje smo susreli u kafiću, cesti, dućanima,  koje u biti i  ne zanima politika i politikanstvo već rezultati.

A Dumbović kaže da je to tek početak dugog i mukotrpnog puta vraćanju u 1987. godinu – godinu kad je Petrinja bila ponosni vlasnik Zlatnog lampaša u vrijeme Univerzijade 87, simbola koj se dodjeljuje najljepše uređenom gradu.

A to je, eto, bila Petrinja.

Moglo bi vas zanimati

Rekla je: Dođi na večeru ( sarma bez mesa, fancuska salata bez jaja…)

Sreo sam je nedavno na ulici. U prolazu mi je rekla da dođem na večeru. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *