Srijeda , siječanj 17 2018
Početna / Regional / U kojim se petrinjskim ulicama idućeg tjedna vrše radovi na kanalizaciji i vodovodu – pročitajte ovdje!

U kojim se petrinjskim ulicama idućeg tjedna vrše radovi na kanalizaciji i vodovodu – pročitajte ovdje!

IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA
„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“
Petrinja, 12. siječnja 2018. – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 19. siječnja izvodit će se sljedeći radovi:
Grad Petrinja
U sklopu kanalizacijske mreže Slatina, izvodit će se uređenje bankina u Zvorničkoj ulici te izrada ključnih priključaka u Ulici Vidikovac.
Vezano uz dogradnju kanalizacijske mreže, tijekom ovog tjedan provodit će se sanacija i održavanje prometnica u Ulici M. Jandrića i odvojku I. Maline. Sanacija i održavanje prometnica trajat će i u I. i III. Odvojku Ulice Marina Držića.
Preostali radovi na kanalizaciji provode se u Odvojku Vladimira Stahuljaka te u Ulici kneza Domagoja, kao i u Ulici Predraga Matanovića. Sanacija i održavanje prometnica trajat će u Ulici Z. Kuhara i Šulerovoj dok će priprema za asfaltiranje trajati u Ulici M. Križevčanina, P. Štosa i dijelu ulice Mile Wood.
Vezano uz vodoopskrbu, radovi na vodovodu u sklopu Cjeline 2 izvode se u Ulici Đ. Tiljka, Ulici Mile Wood i Ulici R. Lopašića a u sklopu Cjeline 3 izvodit će se radovi u Ulici I. Trnskog, S. Tonkovića i Vinogradi.

Mošćenica

Tijekom ovog tjedna izvodit će se pripremni radovi za asfaltiranje te će se asfaltirati u ulicama V. Grozaj, B. Krnić i Odvojak Sisačke.

Nova Drenčina

U tijeku je izrada kućnih priključaka.

Novo Selište

Radovi odnosno izrada kućnih priključaka traju u Kupskoj ulici.
Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.
Privreda d.o.o. Petrinja

Moglo bi vas zanimati

365 je prošlo dana: Utorak je – bijele pahulje prekrile Petrinju (Jedna Milena ima dobra jaja za prodati)

Ovako smo pisali 17. siječnja 2017. Utorak je. 17. siječanj. Snijeg od noćnih sati zasipa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *