Početna / Cobra / U Sisku živi prvak Balkana u karateu – Luka Stefano Ciprić

U Sisku živi prvak Balkana u karateu – Luka Stefano Ciprić

Zovem se Luka Stefano Ciprić. Učenik sam 8.b razreda osnovne škole” Braća Ribar” Sisak. Imam 14 godina.
Treniram karate od 6.godine. sasvim slučajno sam počeo. Sva djeca iz ulice su krenula na treninge i ja zajedno sa njima. Oduvijek sam imao višak energije. Pošto sam asmatičar roditelji su me željeli upisati na bilo koji sport prije svega zbog zdravlja. Tako sam ja počeo sa prijateljima iz ulice , oni su polako odustajali, a ja ostao sve do danas. Postajao sam zdravstveno otporniji i višak energije trošio na treninzima.
Natjecanja su se redala ,tako i moji uspjesi nekad veći nekad manji.
Na Otvoreno Balkansko prvenstvo u Novom Sadu otišli smo u organizirano moji prijatelji iz kluba i ja, nas 5 i trener Igor Lovreković u organizaciji Karate saveza Hrvatske. Bili smo smješteni u hotelu u Novom Sadu. Natjecanje se održavalo tri dana nas 5 natjecalo se u nedjelju 12.11.2017.
 
Imao sam pet borbi i jake protivnike. Prvo sam pobjedio reprezentativca Srbije, u drugoj reprezentativa iz BIH, trećoj Srbije, pa Bugarske i finalu ponovo reprezentativca Srbije.
U natjecanje sam ušao ne razmišljajući o medalji, svaku borbu odrađivao sam sa ciljem da pobjedim protivnika i došao sve do kraja. Popeo sam se na tron i sa ponosom slušao zvukove hrvatske himne sa zlatnom medaljom oko vrata.Tigrići su se sa balkanskog vratili sa tri medalje.
Zahvljujem se HKS, KK tigar Sisak, trenerima Vlašiću, Lovrekoviću i Ivi Dužić, te roditeljima djece iz kluba. Proveo sam četri prekrasna dana u Novom Sadu. Ovo je samo početak imat ćete još prilike pisati o meni.
Tako za PS Portal kaže mladi karate junak i prvak Balkana Luka Stefano Ciprić

 

Moglo bi vas zanimati

Rekla je: Dođi na večeru ( sarma bez mesa, fancuska salata bez jaja…)

Sreo sam je nedavno na ulici. U prolazu mi je rekla da dođem na večeru. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *