Četvrtak , ožujak 22 2018
Početna / Cobra / U vrućini parka

U vrućini parka

Stajao sam jutros ispred petrinjske crkve sv. Lovre. Čekao sam da vjernici koji su upravo u unutrašnjosti crkve završavali prvi dio svog obreda izađu i kao svake godine naprave procesiju koja će proći kroz park. A ja sam tu bio po zadatku. Da napravim priču o njima. Netko i to mora. Takav je posao. Vrućina, znoj, pritisak, tlak, nema zraka – ljeto je došlo prerano i iznenada.

A onda su prošle dvije zgodne žene i moja priča je krenula u sasvim drugom smjeru. Pogledao sam oko sebe. Park je bio pun ljudi koji su zastali odmoriti se u hladu mirisnih lipa, vidjeh ljude koji nemaju nikakve veze s ovim što se događa – neka sasvim druga priča.

Čovjek se vozio na biciklu i iznenada zastao privučen velikim plakatom petrinjske motorijade zalijepljenim na oglasni stup. Ima se tu svašta lijepo pročitati – puno motora, vožnji, igre, zabave, rock svirke i još na kraju streaptese u dubokoj noći – može li bolje?

Za crno bijeli svijet PS portala M.Šantek

 

 

Moglo bi vas zanimati

DVD Prnjavor Čuntićki trebao bi biti stožerno društvo: Ali nije, nema dovoljno operativnih vatrogasaca s boravkom na Banovini

Dobrovoljno vatrogasno društvo Prnjavora Čuntićog najudaljenije je od grada Petrinje, i zbog toga bi za …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *