Početna / Cobra / Uletio autom u petrinjski park – zaustavilo ga drvo

Uletio autom u petrinjski park – zaustavilo ga drvo

U svojoj novinarskoj karijeri nagledao sam se svakakvih prometnih nesreća, ali često se sjećam legendarnog kioska na ćošku petrinjskog parka (preko puta MIS-a), koji je znao zaustavljati aute koji su se zaletili iz Gajeve bez stajanja, pa bi ujutro prodavačice skupljale novine i stvari iz kioska po parku.

Tog kioska već odavno nema, a sinoć, negdje prije ponoći, prošetao sam pustim, maglovitim petrinjskim ulicama, kad u magli ugledah upaljene policijske rotirke kod parkirališnih mjesta preko puta pizzerie Lucija na Trgu dr. Franje Tuđmana i nešto doista nesvakidašnje i čudno.

Crni automobil je udario frontalno u drvo koje ga je zaustavilo,a zadnji kraj mu se našao na klupi u parku. Vozač je očito “doletio” iz Gajeve, nije skrenuo ni lijevo, ni desno nego uletio direktno u park ,srećom fulao staru lipu Ilirku i udario u debelo deblo na pješačkoj stazi parka.

Nitko osim Volkswagena, drveta i klupe nije stradao u ovoj prilično nesvakidašnjoj prometnoj nesreći. Policija se još nije službeno oglasila (a hoće na njihovim službenim stranicama), tako da ne znamo da li je vozač bio alkoholiziran i što se ustvari točno dogodilo – znat će se nakon izvršenog očevida.

Jedino što padne čovjeku na pamet je pomisao kako je ovo suluda situacija – šetate kroz park i odjednom neočekivano doleti punom brzinom automobil.

M.Šantek

Moglo bi vas zanimati

Rekla je: Dođi na večeru ( sarma bez mesa, fancuska salata bez jaja…)

Sreo sam je nedavno na ulici. U prolazu mi je rekla da dođem na večeru. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *