Na TV ekranu: Glazbeni specijal: Gibonni u zagrebačkoj Areni!

0

Prošlog vikenda u sisačkoj sportskoj dvorani Brezovica u Capragu splitski pjevač Zlatan Spišić Gibonni je održao humanitarni koncert za Zakladu Viktorija.

Tko ga nije vidio uživo u Sisku, ima priliku danas na 3. programu HTV u 15 sati.

Najnoviji Glazbeni specijal u cijelosti je snimljen 21. listopada 2017. u zagrebačkoj Areni na velikom, spektakularnom Gibonnijevom koncertu.
U velikom razgovoru Gibonni objašnjava kako mu je koncert izravan susret s publikom, nešto posebno karizmatično i da je veliki sretnik jer može sa svojom publikom dijeliti svoje najbolje a ne samo najpopularnije pjesme. Objašnjava i da nije cinik i da se nikome ne ruga. Ne poriče da pred svaki koncert ima tremu jer “To je dokaz da smo kreativci, a ne poduzetnici!” Radosno govori o Mediteranu kao glavnoj inspiraciji, a kad je riječ o njegovu proboju na svjetsko tržište, naglašava da se u tim situacijama u Beču ili negdje drugdje osjeća i ponaša kao demobend,
S posebnom radošću i nadahnućem govori o Oliveru Dragojeviću i njihovoj suradnji, odnosu koji je slojevit u više razina te kaže: “Oliver je moguće najomiljenija osoba u našem narodu!”

Autor i voditelj emisije: Ante Batinović
Urednica: Melanija Pović Jagarinec

M.Šantek

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime