PREDSTAVLJEN NOVI TRENER MODRIH

0
Nenad Bjelica, novi trenar Dinama; foto: Željko Krznarić

Autor: Željko Krznarić

Prije svega velika mi je čast biti trener Dinama i zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju. Tim se riječima novi trener modrih Nenad Bjelica danas predstavio okupljenim novinarima. Nakon što su loši rezultati presudili Nikoli Jurčeviću, u vrlo kratkom vremenu se Bjelica našao u ulozi glavnog trenera, a ono što predstoji je uspješno završiti prvenstvo pobjedom nad Interom i onda u srijedu u Vinkovcima pokušati osvojiti kup i time dvostruku krunu.

Sportski direktor Dinama je na početku zahvalio Nikoli Jurčeviću, kako je mišljenje izvršnog odbora bilo da se povuku određeni potezi jer je situacija za Dinamo bila neizdrživa.

– Nadam se da će suradnja s novim trenerom biti uspješna i da će donijeti dobre rezultate – naglasio je Vlak – nema nikakvog pritiska na novog trenera jer ne postoji čarobni štapić koji bi preko noći sve preokrenulo, ali Bjelica ima naše povjerenje jer radi se o mladom i perspektivnom treneru koji će sigurno svoju kvalitetu pokazati u Dinamu.

Bjelica je rekao da ne može puno napraviti do nedjelje, a prvi korak će biti razgovor sa svakim igračem

– Fokusiram se na utakmicu s Interom u subotu, a potom ćemo razmišljati o Hajduku – naglasio je Nenad Bjelica – Mislim da je ovo dobra momčad koja je sposobna uspješno završiti sezonu, a ja ću pokušati izvući maksimum od njih. Ne treba zanemariti to da je Dinamo primjer kluba ne samo u regiji nego i šire i to je najveći klub po meni od svih klubova u kojima sam dosada bio trener. Očekujem i svu podršku u klubu jer ja sam trener koji ima jasnu sliku onoga što želim na terenu. Ponekad možda ta moja slika neće biti nekima po volji, ali ja sam takav i mislim da će me prihvatiti takvog. Na meni je da dam rezultate i vjerujem da će ih i biti.

Bjelica je prokomentirao i reakciju navijača Osijeka koji su prekriži mural posvećen njemu nakon vijesti da preuzima Dinamo – Što god da se desi u Osijeku neće promijeniti moju ljubav prema Osijeku i njegovom klubu. Jednostavno, ja sam profesionalac koji radi svoj posao u bilo kome klubu – rekao je na kraju novi trener Dinama Nenad Bjelica.

Marijan Vlak i Nenad Bjelica; foto: Željko Krznarić

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime