Sisački Tigrići na Memorijalnom karate kupu poginulim bojovnicima domovinskoga rata grada Zagreba

0

U subotu, 12.05.2018. godine u Zagrebu održan je Memorijalni karate kup poginulim bojovnicima domovinskoga rata grada Zagreba na kojem je nastupalo 350 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Od tigrića su nastupali; Lana Flekač , Petra Bobinac, Dora Kirin, Katarina Novaković, Karla , Lana i Nikolina Golomboš, Marta Rožanković, Ema Kardaš, Roko Dumbović, Jakov Radošević, Luka Kirin, David Makar, Tin Glavinić, Robert i Andreas Glavaš, Leo Ovanin i Mislav Plesivčak.

U dopodnevnim satima odvijalo se natjecanje u katama gdje je led probio Jakov Radošević koji je u konkurenciji cicibana osvojio prvo mjesto. U cicibankama su nastupale Karla Golomboš i Petra Bobinac. Karla je u repasažnom meču izborila broncu, dok Petra ovoga puta nije uspjela uzeti odličje. U mlađim učenicima u konkurenciji od 27 natjcatelja Tin Glavinić i David Makar zauzeli su treće mjesto. Luka Kirin uspio je doći sve do polufinala gdje je bio poražen, te kasnije u borbi za treće mjesto gubi od klupskog kolege Makara. Leo Ovanin ovoga puta nije uspio uzeti medalju. U mlađim učenicama nastupale su Lana Flekač i Marta Rožanković, djevojke su pokazale svoje znanje i rad, ali je konkurencija bila žestoka te su ovoga puta ostale bez odličja. U kategoriji učenica nastupale su Dora Kirin i Katarina Novaković koje ovoga puta nisu uspjele izboriti borbu za medaljom. Andreas Glavaš nastupao je u kategoriji juniora te ovoga puta nije uspio izboriti broncu u repasažnom meču.

U popodnevnim satima odvijalo se natjecanje u borbama. Mislav Plesivčak prvi je nastupao od našig borbaša i u kategoriji učenika iznad 46 kilograma osvojio veliko drugo mjesto. Roko Dumbović nastupao je u kategoriji mlađih kadeta do 41 kilogram gdje nije posustao sve do samog finala. Roko ipak gubi u finalnom meču i zauzima drugo mjesto. Lana Golomboš standardno je pomela svoju konkurenciju i zablistala u zlatnom sjaju. Istim tempom, nešto kasnije , Lanina starija sestra Nikolina nije dopustila da joj stanu na put do zlata u kategoriji mlađih kadetkinja iznad 55 kilograma. Ema Kardaš je u kategoriji kadetkinje -54 kilograma izgubila u polufinalu od domaće natjecateljice , ali je uspjela izboriti broncu u repasažu. Robret Glavaš natjecao se u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma gdje je izborio brončanu medalju.

Na fotografiji: STOJE( Iva Dužić, Dora Kirin,Katarina Novaković,Jakov Radošević,Marta Rožanković, Luka Kirin, Leo Ovanin, Andreas Glavaš)
SJEDE(Tin Glavinić, Lana Flekač, David Makar, Karla Golomboš)

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime