GiVa Design priprema novu modnu reviju u Petrinji

0

Nakon uspješnog predstavljanja kolekcije jesen/zima 2017/18. koja je održana 10. studenog 2017. u Maloj dvorani Hrvatskog doma Petrinja, Kristina Zorčić priprema novu reviju za kolekciju proljeće/ljeto 2018. Revija modne kuće GiVa Design će se održati 18. svibnja 2018. godine s početkom u 19 i 30 sati te u suradnji s Maraschino Petrus Barom (teniski tereni Pigik).

Kristina nam je u kratkim crtama rekla o čemu se točno radi:

„Kolekcija proljeće /ljeto 2018 inspirirana je TV serijom koju obožavam i pogledala sam ju bezbroj puta: “Sex and the city”!
Seriju volim zbog modne priče koja ju prožima i koja je utjecala vjerujem ne samo na mene nego na milijune žena u svijetu…..pa sve do ozračja New Yorka koji je sam po sebi dovoljna inspiracija.
Inspiraciju sam pronašla u sva 4 glavna lika, koje su stilski drugačije i posebne svaka na svoj način. Kolekcija koju sam složila je kao i svaka moja kolekcija prvenstveno nosiva, a opet ima taj mali pomak koji ju čini drugačijom i posebnom. Eto ako želite vidjeti dašak New Yorka na petrinjski način (hi, hi) dođite i podržite mene i moje curke.“

Nova modna priča predstoji, stoga dođite na Pigik i pružite podršku našoj Kristini.

Photo by: Estela Toporan (Estela shaddix photography)
Model: Anamarija Fabijanac

Mario Lovreković – Lovra

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime