Utorak , veljača 20 2018
Početna / Lovra / Otvorena izložba „Dnevnici dana i noći“

Otvorena izložba „Dnevnici dana i noći“

Sinoć je u Domu kulture “Kristalna kocke vedrine” u Sisku, otvorena izložba petrinjske umjetnice Ivane Švragulje pod nazivom „Dnevnici dana i noći“, jer su Ivanina djela svojevrsni dnevnik u koji „upisuje“ emocije i događaje iz vlastitog života.

Otvorenju izložbe bilo je nazočno četrdesetak posjetitelja od kojih i članovi obitelji te prijatelji koji uvijek podržavaju umjetnost stvorenu na poseban način. Nakon Ivane, zvijezde večeri bili su članovi ALF acoustic banda, koji su još jednom zablistali svojim izvedbama na čijim je notama plovio glas predivne Antonije Kihalić. Uhodani tim pjesnika pratio je cijeli događaj čitajući vlastitu poeziju, a odabrani za taj čin bili su: Ida Bakrač, Ines Kosturin, Mario Lovreković, Martina Oroz, Maja Šiprak, Marija Biserka Vidnić, te Ivana Švragulja osobno.

Organizirana je i nagradna igra čijoj su realizaciji pripomogli Mate i Tonka. Posjetitelji su na papiriće napisali imena i prezimena, ta je uslijedilo izvlačenje. Jednu Ivaninu sliku osvojila je ravnateljica „Kristalne kocke vedrine“ Valentina Pelikan.

Izložba će biti otvorena do 30. listopada 2017. Svi ste dobrodošli!

 

Tekst: Mario Lovreković – Lovra

Foto: Ana Štajcer

 

Moglo bi vas zanimati

Dar za Valentinovo

Jučer je bio taj dan zaljubljenih. Došao sam s posla, supruga još nije, pozdravio sam …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *