Subota , ožujak 17 2018
Početna / Zanimljivosti / Prvi hip-hop party sezone u sisačkom klubu Skwhat – Rapetiranje

Prvi hip-hop party sezone u sisačkom klubu Skwhat – Rapetiranje

Klub mladih Skwhat u suradnji s Udrugom za promicanje kulture Green Hill organizira ove subote prvi hip-hop party sezone na kojem ćete imati priliku poslušati odlične mlade repere te baciti pogled na izložbu skica lokalnih grafitera.

Pogledom na rad još uvijek mlade Udruge za promicanje kulture Green Hill, primijetit ćemo da hip-hop scena u Sisku ima sve veći broj fanova, ali i onih koji su odlučili amatersko bacanje lirika uz pivu i pljugu pretvoriti u nešto veće. Budući da su se Green Hill-ovci u zadnje vrijeme usmjerili prvenstveno na sadržaje koji bi mogli zanimati pripadnike spomenute subkulture, odlučili su ovu subotu, 14. listopada, na jednom mjestu okupiti aktere sisačke scene. Posjetitelji će tako u sklopu prvog Rapetiranja u Klubu mladih Skwhat moći poslušati nove, ali i nešto starije stvari svojih sugrađana članova Udruge Green Hill te voditelja IronWorx productiona. Osim lokalnih izvođača, bit će tu i dobro poznati zagrebački 40industry koji će iz glavnog nam grada povesti i kolege iz Kruga, a iz pak nešto udaljenijeg Zadra podršku sisačkim reperima dolazi dati prijateljski Shelter Team.

Kako bi osjećaj bio potpun, u prostoru Info centra kluba Skwhat, bit će otvorena izložba skica lokalnih grafitera koja će se moći pogledati isključivo u večeri događanja. Uz izložbu dijelit će se letci s kratkim biografijama autora te intervjuima iz kojih ćete moći saznati ponešto o samim radovima i problemima s kojima se susreću ovi ljubitelji ‘šaranja’. Također, autori će biti prisutni tijekom trajanja izložbe pa navratite i priupitajte ih nešto i sami!

Otvorenje izložbe predviđeno je za 20.00 sati dok glazbeni program počinje u 21.00. Upad je simboličnih 10 kuna, a organizatori upozoravaju da će unutar Kluba postojati i šank tako da nitko neće ostati žedan!

Moglo bi vas zanimati

Knjige koje (ne)treba čitati prije spavanja

Jedna od uznemirujućih knjiga koju bih izdvojio kao prvu zasigurno je „Paralelni svijet“. Autor knjige …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *