Subota , veljača 24 2018
Početna / Zanimljivosti / ‘The Best Classic’, koncert Miroslava Škore 26.10.!

‘The Best Classic’, koncert Miroslava Škore 26.10.!

Metropola ima novo najbolje mjesto za koncerte i opuštanje. Cijela priča u atraktivnom prostoru The Besta na Jarunu, pod nazivom #TheBestClassic, počela je prije dva tjedna odličnim koncertom klape Cambi.

Novi programi rezerviran je za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, a interijer kluba uređen je uz obilje sjedećih mjesta, idealnih za odmor i neobaveznu zabavu.

A takav će izniman prostor The Besta 26.10., ugostiti još jedno veliko i poznato domaće ime, Miroslava Škoru.

Iza ovog poznatog kantatutora tamburaške i pop glazbe su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. Kroz svoju glazbenu priču, Škoro će vam otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini ili kući. Skladbe koje je pisao sebi i drugima, postale su dio naših života, a pamte se „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi, šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“ i “Majko jedina“ i mnoge druge.

Ne propustite stoga, zagrebački koncert Miroslava Škore, novi program #TheBestClassic i klub The Best, očekuju vas 26.10. u 20:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 50kn, potražite putem sustava eventim.hr.

Moglo bi vas zanimati

Život u dalekoj Irskoj

Nažalost, mnogi Hrvati su napustili domovinu u potrazi za boljim životom, a mnogi još uvijek …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *