Amanda Peet

0

Nekoć je glumila u prilično popularnoj američkoj TV seriji „Jack & Jill“, odnosno tada se prvi put predstavila hrvatskoj publici. Do tada nepoznata Amanda Pett odmah se svidjela muškom dijelu publike, mada niti ostatak ekipe nije prošao nezapaženo; ljepuškasti Ivan Sergei, zanosna Jaime Pressly, simpatična Sarah Paulson, Justin Kirk i Simon Rex bili su glavni glumci serije koja se prikazivala od 1999. do 2001. godine.

Amanda se izdvojila od ostatka ekipe te se pridružila filmskim zvijezdama Bruce Willisu i Matthew Perryju na snimanju filma „The Whole Nine Yards“ koji je izašao 2000. godine. Film je dobro prihvaćen od strane publike, a Amanda je jednom scenom pomutila razum mnogim obožavateljima; jer je pokazala kako zapravo izgleda bez odjeće.
Nastavak filma pod nazivom „The Whole Ten Yards“ izašao je 2004. godine, dok je Amanda u međuvremenu postala poznata u cijelome svijetu; ne zbog svlačenja, već zbog svoje osobnosti, lijepoga lica i simpatične glume. Do danas je odigrala priličan broj uloga, a trenutno glumi u američkoj seriji „Brockmire“.

Amanda je rođena na današnji dan 1972. godine, navršila je 46, međutim i dalje dobro izgleda, glumi, piše, volontira kao glasnogovornica u neprofitnoj organizaciji „Every Child By Two“ koja zagovara zdravlje i česta je gošća u raznim talk show emisijama. Udana je za Davida Benioffa, jednog od tvoraca mega popularne serije „Game of Thrones“, s kojim ima troje djece.

Davno je to bilo, ali scene iz „The Whole Nine Yards“ ostaju vječne.

M.L.L.
Foto: YouTube screenshot

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime