Subota , ožujak 17 2018
Početna / A. Olujić / Elvis Sršen NoA ugostio legendarni The New Power Generation

Elvis Sršen NoA ugostio legendarni The New Power Generation

NoA na novom singlu ‘Okovi’ ugostio članove legendarnog Princeovog benda The New Power Generation!

Novo 65.-o izdanje Zagrebačkog Festivala biti će bogatije za skladbu svjetske produkcije, ‘Okovi‘, Elvisa Sršena Noe,  talentiranog autora, instrumentalista i producenta.

Kada kažemo svjetske, nije riječ o ispraznoj priči, već je NoA na ovoj pjesmi okupio glazbeni dream team, Princeov bend iz 90ih The New Power Generation, koji su dali dodatnu vrijednost na brojne Princeove hitove, pa tako i na ovu skladbu.

Sam NoA nije krio zadovoljstvo što je na ovom singlu surađivao sa poznatim svjetskim imenima, sa kojima je već i prije radio,‘Ponovno sam iskoristio džoker zovi, i pozvao prijatelje iz Minneappolisa, glazbenike koji su slavu stekli svirajući i snimajući sa jednim od najvećih legendi svih vremena Princeom. Michael Bland na bubnjevima, Sonny Thompson na basu i Tommy Barbarrella na klaviru. Tommy je uz klavir još i aranžirao i snimao strings sekciju. Sve to odvijalo se u Flowers Studiu. Oni su sama jezgra Prince-ovog benda New Power Generation, koji je sa njim dugi niz godina žario i palio po svijetu. Velika je čast imati takve ljude na svojoj pjesmi.’

Kao i u slučaju posljednje pjesme ‘Ti si ta‘, NoA i ovoga puta potpisuje tekst, dok je u glazbi, aranžmanu i produkciji, udružio snage s Vojanom Koceićem.

‘Pjesma ‘Okovi’ je nastala pred kraj ljeta, kao bijeg iz trenutka u kojem slutiš da se događa upravo ono šta najmanje želiš. Tekst je napisan u jednom dahu. Bio sam jako inspiriran. Sve što mi se događalo u zadnje vrijeme se pretočilo u tih par minuta.’, zaključio je NoA.

Kako zvuče ‘Okovi‘, koje će NoA premijerno izvesti na 65. Zagrebačkom Festivalu 26.01.2018., poslušajte na https://youtu.be/W0kkpfd5se0.

Autor glazbe: Elvis Sršen NoA / Vojan Koceić
Autor teksta: Elvis Sršen NoA
Autor aranžmana: Elvis Sršen NoA / Vojan Koceić
Glazbeni producent: Elvis Sršen NoA / Vojan Koceić
Snimljeno u studiu: HHH (Split) i Flowers Studios (Minneappolis)
Mastering: Ante Akrap Hardwork Studio (Požega)

Foto: Antonio Stipinović & Vojan Koceić i Mirko Pivčević – ‘Control’
Single Cover by Vojan Koceić

Moglo bi vas zanimati

Dečki, dečki….

U maju 1987. nije postojao internet, You Tube, sve žive i nežive društvene mreže, tog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *