Ponedjeljak , siječanj 22 2018
Početna / A. Olujić / NAJAVA – Koncert Sandija Cenova u Puli

NAJAVA – Koncert Sandija Cenova u Puli

Glazbenik koji oduševljava, koncert Sandija Cenova u Puli 17.11.!

Miljenik ženske publike, veliki romantičar i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova Sandi Cenov, iza kojeg je izuzetnih dvadeset pet godina karijere, ne posustaje.

Nakon što nas je sve skupa nedavno počastio novom verzijom  poznatog evergreena ‘Ljubi san vašu kćer‘ legendarnog dubrovčanina Ibrice Jusića, koju sada izvodi sa svojim bendom, Sandi se okrenuo onome u čemu najviše uživa, live nastupima.

Poznato je kako na svojim koncertima stvara prepoznatljivu atmosferu, koja vas jednostavno poziva na pjesmu i ples. Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi četvrt stoljeća karijera odlično pretvara u vrhunski koncertni program, koji se savršeno uklapa u sve prostore.

Sve ovo očekuje vas narednog petka 17.11.2017. u Puli, u Clubu Stella, koji je naredna Sandijeva koncertna destinacija.

‘Jako se veselim nastupu u Puli. Zadnji put je bilo zaista sjajno, svi su pjevali moje pjesme od prve pa do zadnje, što me oduševilo. Istodobno, protekli vikend odlično sam se proveo u Novigradu kraj Pule, gdje sam snimio spot za aktulni singl ‘Ljubi san vašu kćer’.’

Dok čekamo dakle spot za novu pjesmu ‘Ljubi san vašu kćer‘, preostaje nam jedino uživati u glazbenim čarolijama Sandija Cenova u Puli, 17.11. Stella Club.

Sve novosti vezane uz Sandija pratite i putem njegovih društvenih mreža.

Foto:Hrvoje Serdar & Privatni album Sandija Cenova

Moglo bi vas zanimati

Prodajem domaća jaja – M.O.R.T. na Brijačnici

Ovu beskompromisnu ekipu glazbenika iz Sinja pogledao sam prije nekoliko godina u bolesno vrijeme, oko …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *