Početna / A. Olujić / Nova pjesma Jure Brkljače “Božić je”

Nova pjesma Jure Brkljače “Božić je”

Topla božićna priča Jure Brkljače, poslušajte novu pjesmu ‘Božić je’!

Gotovo smo zakoračili  u predblagdansko vrijeme, po mnogima najljepše godišnje doba, a jedan od mladih i sve poznatijih regionalnih kantautora Jure Brkljača, odlučio vas je darovati, dirljivom božićnom glazbenom pričom.

Božić je‘ naslov je novog Jurinog autorskog singla, koji nam stiže nakon odličnih uspješnica ‘Pristani na sve‘ i ‘Druga strana‘.

I ovom skladbom, jednostavnog naziva i pamtljivog teksta, Jure izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe.

Također, udara izniman pečat na svoj autorski rad, te ostaje dosljedan svom glazbenom izričaju, jer i ova je pjesma iskrena priča inspirirana svima nama poznatim životnim situacijama.

‘Pjesma govori o dvoje mladih ljudi koji u blagdansko vrijeme, nemaju neki luksuz i nemaju gdje  slaviti Božić, ali se vole i najvažnije im je da su skupa.’, istaknuo je Jure.

Nova pjesma, idealno se uklapa u pravi duh Božića, gdje su ljubav i bliske osobe, vrijednost veća od bilo kojeg drugog poklona.

Kako zvuči božićna priča Jure Brkljače ‘Božić je‘ poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/dJqCWBKrbXo

Autor glazbe: Jure Brkljača
Autor teksta: Jure Brkljača
Autor aranžmana: Mihael Blum
Glazbeni producent: Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum
Foto: Hit Produkcija

Moglo bi vas zanimati

Akcija Udruge slijepih SMŽ-Sisak: „I MI ŽIVIMO TU“

U petak 15.12.2017. u prostoru Udruge slijepih SMŽ-Sisak (Dnevni centar slijepih) posjetiti će nas snimateljska …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *