Priče s Kupe 2: Povratak

0

Nakon prošlotjednog osvježenja visoke temperature su ponovno zavladale. Danas je bilo 38 °C. Heroina Kupa je nastavila svoju bitku protiv vrućina, stoga je petrinjsko kupalište ponovno oživjelo. PS-ovci su se kao i svakoga dana uputili na odmor i kupanje, međutim današnji dan bješe prilično zanimljiv. Nakon prvog skoka u vodu i ispijanja hladnog piva prišli smo neumornoj ekipi piciginaša koju predvodi Fran Komlinović. Dečki se dobro zabavljaju, čitaju PS-Portal, pa su pristali pozirati pred našim fotoaparatom. Siguran sam da će Petrinjke baciti oko ili dva na ove simpatične mladiće :).

Na razgovor i fotografiranje pristao je i najjači spasilac u Petrinji, a to je glavom i mišićima Filip Gajšek! Danas je učinio veliku stvar. Spasio je ruksak jednome dječaku koji ga je zaboravio na plaži, tako da je definitivno postao heroj dana – jer u ruksaku su se nalazile dječakove omiljene igračke, a Filip ga je toliko usrećio da mu se lice ozarilo. Svaka čast na pažnji majstore!

Malo kasnije naišli smo na članove beogradske glazbene skupine Azzuro Band. Oni su: Nikola Sretenović, Svetislav Kostadinović, Filip Zarkov, Dajana Budimir, Milica Milanović, Predrag Lekić i Boban Šabić. Ekipa već tri tjedna svira u „Caffe baru Speed“ i kažu da ih se može poslušati još iduća dva. Odali su nam kako chillaju i uživaju u našem gradu, što je vrlo lijepo za čuti.

Petrinjsko kupalište je ponovno u akciji – pridružite nam se, dođite!!!!

 

Mario Lovreković – Lovra

 

Komentiraj

Napišite komentar!
Ovdje unesite svoje ime