Subota , ožujak 17 2018
Početna / A. Olujić / “Žedan tvoje ljubavi” Marka Vukesa u HR TOP 40

“Žedan tvoje ljubavi” Marka Vukesa u HR TOP 40

Najveći skok na službenoj top listi HR TOP 40, ovaj tjedan ostvario je Marko Vukes sa svojim novim singlom, emotivnom i radiofoničnom pjesmom „Žedan tvoje ljubavi“ koja sve više osvaja radijski eter i srca slušatelja. Nakon što je nakon samo deset dana od objavljivanja po prvi put ušla na HR TOP 40 i zauzela 37. mjesto, pjesma „Žedan tvoje ljubavi“ je sada skočila na odlično 24. mjesto sa tendencijom daljnjeg rasta i ulaska među prvih dvadeset najemitira-nijih pjesama domaće glazbe.

„Izuzetno sam sretan i radostan dosadašnjim uspjehom mog novog singla „Žedan tvoje ljubavi“ u radijskom eteru i drago mi je da su je slušatelji tako brzo prepoznali i zavoljeli. Naravno, posebno se zahvaljujem svim urednicima radio postaja na svesrdnoj podršci i emitiranju moje pjesme, to mi stvarno puno znači jer je to jedini način da pjesma dopre do slušatelja, da oni osjete njenu iskrenost i emociju, te da je zavole i ono što je najvažnije, da pjesma zaživi. Nadam se da će pjesma i dalje nastaviti sa uzlaznim trendom na top listi, jer će to biti potvrda da se sav trud koji smo ja i moj tim uložili u njeno stvaranje i promociju isplati i da pjesma osvaja srca slušatelja, što mi je na kraju i najvažnije“ rekao je Marko Vukes.

Marko Vukes 31.12.2017. godine ima veliki samostalni koncert u Mariji Bistrici, koji će se održati na glavnom trgu Pape Ivana Pavla II i koji će ujedno biti i tzv. „Doček u podne“, te ovom prilikom poziva sve svoje fanove kao i sve ostale koji su u mogućnosti, da mu se tom prilikom priduže i zabave uz njega i njegov prateći band „Share love with others“.

”Doček u podne” u Mariji Bistrici je godinama postalo mjesto prave zabave i sjajno zagrijavanje pred veliko slavlje u ponoć. Probe za tu priliku su već uveliko počele i zbog toga smo jako radosni, jer smo ja i moj prateći bend “Share love with others” izborom repertoara za ovaj koncert ciljano priredili pravu feštu za Bistričane i sve drage ljude koji tamo dođu! Vidimo se

31. prosinca u Mariji Bistrici u 12h! Dođite u što većem broju!” – rekao je Marko.

Moglo bi vas zanimati

Dečki, dečki….

U maju 1987. nije postojao internet, You Tube, sve žive i nežive društvene mreže, tog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *