Kada sam davne 2008. na radio postajama začuo hit pjesmu „I Kissed a Girl“, a potom i „Hot N’ Cold“, nisam bio pretjerano oduševljen. Naime, pjevačica nije imala posebne vokalne sposobnosti, a pjesmice su joj bile onako – tinejdžerske. Nedugo zatim otkrio sam da te pjesme izvodi Katy Perry, ali to ime mi nije puno značilo, pa je na tome i ostalo.
Sjećam se kako se negdje u to vrijeme pojavila pjevačica Amy Macdonald koja mi je puno bolje legla izvodeći svoj hit „This Is the Life“ i bio sam siguran kako će Amy s vremenom biti popularnija od Katy, a tako su navodili i mediji koji su uočili navodno rivalstvo između dvije pjevačice.

Sredinom 2010. naletjeh na vidio uradak za pjesmu “California Gurls” gdje je uz Katy Perry zarepao slavni Snoop Dogg. Spot sam pogledao samo jednom, međutim neke scene su mi zauvijek ostale pohranjene u prostranstvu moždanog tkiva. Kata se na „zadatku“ pomalo opustila, pa je odlučila golišava ležati na ružičastom oblaku od šećerne vune, namigivati papcima poput mene i slične stvari. Nakon što sam promotrio Katine obline zaključio sam kako Amy ipak nema šanse, jer kako to obično biva prodaju se golotinja i jednostavne note, ukoliko sagledavamo šire mase.

Ali dobro, Kata je pokazala čime raspolaže, ostala mi je negdje duboko u sjećanju, pa joj poželjeh posvetiti pjesmu naših tamburaša Slavonskih Lola iz Đakova, a ona kaže: „Ej, Kato, moje zlato, sjedi do mene, ej, da bećarsko srce ne vene!“

Kata se inače zove Katheryn Elizabeth Hudson, rođena je 1984. u Santa Barbari (California), visoka je 1,73 m’ i ima veeelike, mucho grande…..…. hitove!

Kato, moje zlato, živa i zdrava ti nama bila, na petrinjskom bećaru snivala!

Mario Lovreković – Lovra
Foto: YouTube screenshot

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here