Mada živimo u 21. stoljeću, i dalje većina čovječanstva osjeća sram kada je u pitanju razotkrivanje vlastitog tijela pred nekim, pogotovo nepoznatim. Zašto je tako? Što to izaziva taj vječni stid? Bojimo li se da se nekome neće svidjeti naše tijelo ili je to samo dio osobnog svjetonazora?

Nije tajna da se u mladosti brže razodijevamo, pogotovo u vremenu kada počinju raditi hormoni. Onda nema pameti, prati se osnovni nagon kojega potiče seksualnost. Naravno, kako kod koga, ali kod opuštenijih jedinki društva to je obično tako.

Taj stid je po meni nametnut, obično u konzervativnijim sredinama, jer se tu miješaju vjerski svjetonazori i slično, a zapravo mnogi konzervativci vrlo rado osunčaju svoje tijelo na nudističkoj ili nekoj zabačenoj plaži. Osloboditi tijelo od odjeće i uživati u suncu, tu nema ničega lošeg.
U redu, pogled na privlačno golo tijelo mozgu daje signal i zatim taj isti tijelu vraća signal uzbuđenja i naravno da se čista nevina nagost uvijek povezuje sa seksualnošću. Mada niti to nije ništa loše. Uzbuditi se znači da si još uvijek živ i da još uvijek percipiraš ljepotu nagosti.

Thomas Lee Bass, poznatiji kao Tommy Lee, je grčko-američki glazbenik i osnivač hard rock benda Mötley Crüe. Bio je u braku s modelom Elaine Starchuk te glumicama Heather Locklear i Pamelom Anderson. Godine 1999. napravio je projekt bend Methods of Mayhem, te odmah izbacio singl “Get Naked“. Na audio izvedbi i video uratku gostuju Fred Durst, Lil’ Kim i George Clinton. Video je okarakteriziran kao eksplicitni seksualni sadržaj s referencama na muške i ženske spolne organe. Tekst se također bavi veličinom ljudskog penisa: Lil ‘Kim označava mužjake s penisima “ispod sedam centimetara” kao “mini-ljudima” koji nisu prikladni za seks.

Najzanimljivije glede samog video uratka je da su u njemu svi, osim Freda, kao od majke rođeni. Podržavam i kažem: GET NAKED!

Mario Lovreković – Lovra
Foto: YouTube screenshot

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here