Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović obišao je radove u Kupskoj i Radićevoj ulici u Mošćenici te je dao poruku svim građanima da se strpe još malo jer produljenja rokova za izvršenje radova više neće biti:
„Danas smo obišli radove Kupske i Radićeve ulice u Mošćenici. I očekivao sam da će prije proslave Svetog Jakova bar osnovne stvari napraviti, dakle asfaltiraju se ulice koje su u centralnom djelu proslave, ulica kod kapelice i ulica kod igrališta gdje se održava koncert. Mogu dati poruku da sam još uvijek optimista kad su u pitanju radovi u Mošćenici i imam čvrste garancije da se radovi pojačavaju i da će se ući u jedan snažniji kontinuitet u ovom djelu Mošćenice. Dao sam do znanja izvođačima radova, nadzoru ali i svima onima koji su u provedbi EU projekta da su ispucali kredit i da nema više kredita ni jednog dana jer rokovi za sve dogovore što se mene tiče su iscurili te neću više imati razumijevanje za bilo koje produljenje rokova dok dogovoreni radovi nisu izvršeni.“ – kaže Dumbović

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

2 COMMENTS

  1. Ulica Vatroslava Lisinskog postala skladište građevinskog materijala, a asfalt.. možemo samo sanjati. Molimo nadležne da obezbijede asfaltiranje ulice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here