IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA
„POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 30. srpnja do 02. kolovoza izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja
U sklopu kanalizacijske mreže tijekom ovog tjedna zemljani i montažerski radovi te izrada kućnih priključaka trajat će u Jandrićevoj ulici a izrada kanalizacije u Ulici Gromova i Ulici Nikole Tesle. U Nemičićevoj će trajati izrada kućnih priključaka a za asfaltiranje se pripremaju odvojak Mate Bučara i Voćarska ulica uz mogućnost asfaltiranja. Kanalizacija i kućni priključci će se izrađivati i u Sisačkoj ulici.
Vezano uz dogradnju kanalizacijske mreže, u Nemičićevoj ulici priprema se ugradnja crpne stanice a za asfaltiranje se pripremaju ulice Đ. Tiljka te Ive Valente s odvojcima.
Vezano uz vodoopskrbu, u sklopu Cjeline 2 izvode se zemljani i montažerski radovi te izrada kućnih priključaka u Ulici Gromova, Miličića i Otona Kučere: Preostali radovi u sklopu ove cjeline trajat će i u Antolčevoj te Sisačkoj ulici.
U sklopu Cjeline 3 tijekom ovog tjedna nastavlja se s pripremom podloge za asfalt ulice Zeleni brijeg te je moguće i asfaltiranje.

Mošćenica
Izrada kanalizacije u Ulici kneza Branimira te Ulici Petra Zrinskog. Izrada kućnih priključaka trajat će na trasi kolektora K25.
Vezano uz vodoopskrbu, u ulici Ljudevita Gaja i Hrvatskih branitelja trajat će izrada kućnih priključaka a sekundarni vod izrađivat će se u Sisačkoj.

Nova Drenčina
Priprema za asfaltiranje i dalje će trajati u Ulici Mate Jerkovića.

Vodosprema Zebinac
Nastavljaju se montažerski radovi u i oko vodospreme. Također nastavljaju se građevinski radovi u jednoj komori.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Privreda d.o.o. Petrinja

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here