U Maloj vijećnici Grada danas, 30.srpnja održan je Kolegij gradonačelnika Darinka Dumbovića na kojem je između ostalog donijeta ODLUKU o dopuni Programa prodaje poslovnih prostora u vlasništvu Grada Petrinje za 2018. Godinu. Konkretno se ovo odnosi na Nazorovu ulicu 19 u Petrinji i poslovni prostor u petrinjskoj Stolariji, Mije Srnaka 51,  a cjelokupan iznos od prodaje bi išao za sanaciju Dječjeg odmarališta, popularnu „Kuću sunca“ u Punatu kako bi se ista zaštitila od daljnjeg propadanja.

 

Ponukani upitima i zainteresiranim stranama gospodarstvenika koji se raspituju za prostor prijeratne Stolarije i za ostale određene nekretnine,  ponovno se Gradskom vijeću šalju na razmatranje Programa prodaje nekretnina u vlasništvu Grada Petrinje.

Podsjećamo Gradski Program prodaje nekretnina nije usvojen od strane Gradskog vijeća, te se sada po žurnom postupku šalje na usvajanje na prvu sljedeću, radnu sjednicu Vijeća.

Gradonačelnik Darinko Dumbović već je izkomunicirao susrete s načelnikom općine Punat Marinkom Žicom, te gradonačelnikom Grada Krka Darijom Vasilićem koji su najavljeni za rujan.

Ujedno je tijekom Kolegija dogovoreno da Poslovne zone preuzimaju gospodarenje nad objektom u Puntu, kao i izradu određene projektne dokumentacije nužnu za građevinske radove.

petrinja.hr

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here