Vandalizam je postao sasvim normalna stvar. A to nije baš normalno. Ponekad se dogodi veća šteta koja se nikad ne otkrije ili naplati – prije nekoliko godina izgorjela je cijela natkrivena tribina petrinjskog stadiona NK Mladost i nismo dobili podatke da su počinitelji otkriveni i da su platili popravak. Naprotiv, popravke uvijek plate građani iz svog džepa.

Primjera vandalizma ima puno. Evo najnovijeg. Tamo, na kraju (ili početku) nasipa Petrinjčice, kod mosta koji iz Kaniže vodi prema Novoj bolnici ili putu prema brdu iznad Petrinje kojim se proteže Petrinjska šetnica – putokazima obilježen put za rekreaciju i šetnju, jedan takav znak, putokaz je potpuno savijen. Doista treba veika snaga i volja da bi se znak savio na ovu mjeru.

Ali zašto?

M.Šantek

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

1 COMMENT

  1. kakvo čuđenje????pa ajmo se onda i čuditi kakve su nam ceste u gradu,iskopa se rupa i ostaje godinu dana otkopana,ajde slikaj na nasipu onu ogradu kod idisa nasred puta da se nemože proći itd.itd,ovo je nebitno na odnosu onog idiotizma kod gavrilović stadiona a nakon te sramote nasip godinu dana nije vraćen u prvobitno stanje do mosta na kaniži,tu sramotu slikaj cobra nek se netko stidi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here