Prije početka petog Star Film Festa podsjetit ćemo vas na najbolje filmove koje ste imali prilike gledati na prijašnjem izdanju festivala. U sklopu Star Gardensa organizirat ćemo četiri projekcije na otvorenom pod zvjezdanim nebom. Prva projekcija održat će se na terasi Caffe bar Elephant, 10. kolovoza u 21 h.
Ostale lokacije i datume otkrit ćemo par dana prije projekcija na društvenim mrežama. Osim sjajnih filmova i druženja, sve gledatelje očekuju mala iznenađenja poput filmskog kviza, nagradne igre i promotivnih poklona.
Neki od filmova koje možete očekivati na Star Gardensu su “Med i Mliko” Marka Jukića – film koji je odnio nagradu najboljeg igranog filma, “After Party” Viktora Zahtile – pobjednički film u kategoriji dokumentarnog filma, “Refleksija” Eve Basta – pobjednički film u kategoriji eksperimentalnog filma, “Proljećem probuđen” Borne Armaninija koji je odnio nagradu najboljeg filma po izboru publike i “Catherine” autorice Britt Raes, animirani film koji je odnio titulu najboljeg filma u svojoj kategoriji. Vidimo se na Star Gardensu! I ne zaboravi sve je besplatno.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here