Na petom po redu Star Film Festu, festivalu filmske umjetnosti koji će se od 30. kolovoza do 1. rujna ove godine održati u Sisku, gostovat će i posljednjih godina najpopularniji hrvatski pub kviz – KOZa!

Filmsko izdanje KOZe održat će se u subotu, 1. rujna u 17:30 u vanjskom prostoru Kazališta 21. Svaka ekipa koja se želi natjecati i testirati svoje poznavanje filmske umjetnosti i zabave može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Svoje ekipe možete prijaviti slanjem imena ekipe i broja članova bilo kojim od sljedećih jednostavnih načina:

1) slanjem privatne poruke službenoj Facebook stranici KOZe

2) slanjem SMS-a na 097 741 5806

Kviz od 120 minuta sastojat će se od pet različitih kategorija. Prva kategorija, nazvana Čovjek koji je previše znao, poslužit će kao lagan i jednostavan uvod u kviz, a pitanja će biti formulirana na standardnom kvizaškom principu pitanje-odgovor. Nakon toga slijedi Sofijin izbor, kategorija u kojoj će baš natjecatelji i natjecateljice imati priliku usmjeriti kviz na polja koja njima najviše odgovaraju, a zatim slijedi vjerojatno najteža kategorija sastavljena isključivo od zvučnih zapisa: Mjesto tišine. Finalna kategorija regularnog dijela kviza zove se Memento i predstavlja više-manje klasičnu igru asocijacija, a dvije najbolje ekipe zatim će odmjeriti snage u napetoj igri pod nazivom Točno u podne, gdje će serija brzopoteznih, najslabijakarikastih pitanja odlučiti o konačnom pobjedniku prve sisačke filmske KOZe.

Najbolje i najsretnije ekipe bit će nagrađene super paketima koje su pripremile vrijedne ekipe s festivala i KOZe. Nadamo se da se vidimo u subotu, 1. rujna na prvoj KOZi u Sisku. Dođite na svoju porciju čiste kvizaške zabave!

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here