PRELUDIRANJE NASTAVLJAMO NA JARUNU. Prvi gost na novom mjestu ( R&B bar ) je pjesnik i književnik Mario Lovreković Lovra.
ROCK & BLUES BAR nalazi se kod najzapadnijeg tj pješačkog ulaza, odmah uz ulaz i Gallery uz jezero. Moguće je ući autom i parkirati na 15 metara iza R&B, ili izvan, kod pizzerije: Helena uz ulaz. Tramvajem od stanice Srednjaci ili Staglišće do pješačkog ulaza.
Osim Lovre nastupaju svi prisutni pjesnici i glazbenici .
O gostu:
Mario Lovreković rodom je iz Petrinje, a rođen je 23.10.1978. u sisačkoj bolnici. Nakon osnovne škole završio je srednju veterinarsku školu. U srednjoj školi počeo je pisati poeziju, a nešto kasnije i prozu. Kasnije u životu počeo je pisati i crtice, aforizme, minijature i članke.
Lovreković je član redakcije i kolumnist PS-Portala, te časopisa Zvezdani Kolodvor. Uz to surađuje s mnogim književnim časopisima i portalima, među kojima su i Helly Cherry, Afirmator, Metafora, Književnost uživo, Književnost.org, Black Sheep, Kvaka i Ubiq.
Lovreković je 2016. godine bio član žirija na književnom natječaju Vilinske priče u organizaciji BG Storytelling Club “Reč i glas” iz Beograda te član ocjenjivačkog povjerenstva i koautor zbirke kratkih priča na natječaju Grad ukletih, organizatora elektronskog časopisa Afirmator i izdavačke kuće Presing iz Beograda. Uz to, Lovreković je organizirao razne pjesničke natječaje za PS Portal i Zvezdani Kolodvor.
2015. godine Lovreković je objavio zbirku kratkih priča strave “Tamna strana užasa”, koju je izdala Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja. Prije i nakon toga objavio je cijeli niz proznih djela i poezije na raznim književnim portalima, zbirkama priča i natječajima.
Važnija djela su mu priče “Ljestve”, “Ono što će se nekada uzaludno voljeti”, “Zrcalo”, “Volim te, ubij me!”, “Dno”, “Jedanaesta”, “Zemlja”, “Djeca” i “Orgazam”; kao i pjesme “Negdje drugdje”, “Umrli”, “Ines”, “Tkat’ ću tvoje lice”, “Bez tebe”, “Kao nekada prije”, “Opraštam”, Žena iz tame”, “Uz smrt i tamu” i mnoge druge.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here