Konačno dobra vijest za Ministarstvo obrazovanja- od školske godine 2018./19. imat će barem 113 nametnika i trošitelja proračunskih sredstava manje. Razlog je što nema prvašića, nema upisanih u prvi razred osnovne škole u čak 113 škola, najviše područnih.

Tako će Minstarstvu ostati 113 x cca 7500 kuna bruto plaća koje se moge preraspodijeliti za nabavu prijeko potrebnih vozila sa 186 KS, s dvozonskim klimama, mini-barom, start-stop sustavom, navigacijom i još nekim sitnicama, jednako prijeko potrebnim za vožnju ministra i pomoćnika i tajnika od Zagreba do udaljenih gradova Lijepe naše koja još u školama nemaju ni internet ni kompjutere.

Sreća da imaju spremačicu i pokojeg učitelja koji će ih veselog lica dočekati s facom koje će se sramiti za tjedan dana kad shvate kojim su se bezosjećajnim pizdunima pristojno klanjali.

Zanimljivo je da klinaca ne fali samo u kontinentalnim pripizdinama nego i u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Šibensko-kninskoj, Dubrovačko-neretvanskoj…
Rekorderi su Brodsko-posavska i Bjelovarsko.bilogorska županija. Tamo će ostati najviše para od neisplaćenih učitelja pa će i Županije moći preraspodijeliti sredstva u nabavu njemačkih samovoznih kanti od 50 000 eura.

Jasno da je to puno jeftinije nego servisiranje onih kanti starih 5 godina i da će lizing kuće dati izvrsne popuste pa će oni zapravo uštedjeti novce ovom kupovinom.

Skoro bi čovjek zaboravio poantu. Skoro bih zaboravio komentirati zašto nema prvašića. Pa bio je rat, pa bio je Josip Broz, antifa, UDBA, četnici, ambrozija i ostali neprijatelji svega što je hrvatsko.

Neke rasne ženske su se podale vjekovnim neprijateljima i otišle na bliski istok, ali, nažalost, previše ih je otišlo na truli Zapad.

Uzalud vam trud jebači, za drugog su “dunje žute”
Za drugog su naši klinci, unuci, naše sve…

ZA PS PORTAL M STRIŽAK

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here