Novi donirani namještaj, besplatan Wi-Fi, samoposlužni aparat s toplim napitcima…

 

Nova školska godina je pred vratima. Uskoro će u  klupe Srednje škole Petrinja ponovno sjesti učenici – ferje je završilo, sve kreće ispočetka, a jutros oko 9 sati posjetili smo ovu čuvenu petrinjsku školu i zabilježili zanimljiv prizor – došao je kamion iz kojeg je istovaren sadržaj koji će koristiti učenici škole.

Radi se o 7 dvosjeda, 5 fotelja, stoliću i ormaru koji su donacija tvrtke Prima Commerce d.o.o. iz Bjelovara, hrvatskog proizvođača namještaja, u ukupnoj vrijednosti preko 15.000,00 kn.
Kako škola ima velik broj učenika koji putuju autobusima u školu te provode relativno puno vremena u prostoru škole izvan nastave čekajući prijevoz, želimo stvoriti ugodno okruženje za boravak i odmor učenika u prostorima hodnika škole te opremiti novi EU kutak u školi. Postojeće dotrajale sjedeće garniture, koje smo dobili iz privatnih donacija prije više od 10 godina, zamijenit ćemo novim i lakšim te foteljama.
U tom smislu uz donirani namještaj, škola je učenicima osigurala besplatan Wi-Fi u školi, a od rujna 2018. za učenike je postavljen samoposlužni aparat s toplim napitcima u prostoru škole.
Na taj bi način omogućili učenicima okruženje ugodno za boravak tijekom odmora i za vrijeme dok čekaju nastavu ili prijevoz autobusom. Također, lagane i pomične garniture omogućit će učinkovitije čišćenje i održavanje prostora škole – kaže ravnatelj Milan Orlić.
M.Šantek

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here