Hamed Bangoura i petrinjske cure

Danas će se u Starom gradu Zrinskih u Čakovcu održati finale Miss Hrvatske 2018. Predstavnica jedne hrvatske županije ponijet će titulu najljepše, a povodom tog spektakla ljepote, odlučili smo se podsjetiti jednog događaja za kojeg se malo zna, a koji se dogodio u rujnu 2006. u Petrinji.

Naime, Petrinja je oduvijek bila poznata po lijepim curama, a mnoge od njih su sudjelovale na raznim natjecanjima ljepote (Anamarija Vučičević, Josipa Trdina, Danijela Bjelac..), a mnoge druge su sudjelovale na raznim castinzima.

Tog rujna, Hamed Bangoura, jedno vrijeme zaštitni znak emisije Hit depo (glazbena top lista, prikazivana na HTV-u 1992–2003. Zahvaljujući iznimno komunikativnim voditeljima Danijeli Trbović i Hamedu Bangouri, koji su se upravo kroz ovu emisiju profilirali kao TV zvijezde, za gotovo je cijelog vremena emitiranja bio najvažnija zabavno-glazbena emisija za mlađe gledateljstvo. Razdijeljen na inozemni i domaći dio, promovirao je kvalitetne trendove u pop-glazbi, a znatno je utjecao i na hrvatsku popularnu kulturu) i vlasnik modne agencije Midikenn održao je sa svojim modnim agentima u petrinjskom Hrvatskom domu casting na kojeg su se odazavali 15 djevojaka i jedan mladić .

To je bio dio velikog castinga koji je obuhvaćao cijelu Sisačko – moslavačku županiju, nekoliko djevojaka je bilo pozvano u Zagreb na završni casting, a što se s njima dalje dogodilo ne znamo.

M.Šantek

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here