Kad udar groma prekine seks

Već godinama, otkako je napravljena nova zaobilaznica koja iz petrinjske Zagrebačke ulice i s početka Novog Selišta teče i spaja se ispred kupskog mosta kod Bresta, onaj stari dio ceste, dionica duga par stotina metara ostala je pusta i prepuštena zubu vremena. Tim putem su prolazili samo pješaci i biciklisti iz Bresta prema Petrinji i obratno, jedno vrijeme je bila blokirana velikim komadima betona, a onda su se bez ikakve obavijesti te betonske prepreke maknule, pa se u debelom hladu drvoreda tu parkiraju autobusi, a noću taj mračni dio pripada ljubavnicima u automobilima.

U noći sa subote na nedjelju došlo je do velike promjene vremena, zapuhaše vjetrovi i doniješe kišu i olujno nevrijeme. Oko 3 sata ujutro munje su zaparale nebo iznad Petrinje i jedan grom je odlučio iskaliti svoj bijes na jednom velikom drvetu iznad “fukodroma”. Zašto je izabrao baš njega – filozofsko je pitanje, ali ono što se vidi je to da su debele grane zasule širu okolinu udara, veliko drvo se raskolilo, a ako je netko u tom trenutku bio usred strasti, sasvim sigurno je udar groma prekinuo seks.

Pravi ljubavnik knjiški potkovan bi rekao: Ne brini, nalazimo se u automobilu koji ima osobine Faradeyevog kaveza tako da nam ne može ništa biti ako grom udari u auto, jer je električna jačina polja unutar automobila poprilično manja od vanjske.

I nastavio s poslom.

M.Šantek

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here