Plesni klub Petrinia kvalificirao se i ove godine (4. put za redom) za organizaciju međunarodnog plesnog natjecanja pod nazivom „WDSF Croatian Trophy 2018.“, koji će se u Zagrebu, u Domu sportova održavati 8. i 9. rujna 2018.g.

Ovo je jedino natjecanje najviše međunarodne kategorije u sportskom plesu koje se održava na području Republike Hrvatske i okupit će elitu sportskog plesnog svijeta. Očekujemo sudjelovanje više od 300 sportskih plesnih parova iz 30-tak zemalja, te 25 eminentnih međunarodnih sudaca, kao i prisustvo cca 2000 gledatelja. Naše iskustvo potvrđuje očekivano upravo iz razloga što smo protekle tri godine natjecanje istog karaktera uspješno organizirali prvo u Novalji, na otoku Pagu, a od prošle godine preselili smo u Zagreb i svake godine sve je veći broj i natjecatelja i gledatelja.

Natjecanje se održava pod patronatom WDSF-a (World Dance Sport Federation) i HSPS-a (Hrvatskog sportskog plesnog saveza) i do sada je ostvarilo najveći indeks natjecanja.

Ponosni smo što upravo naš klub iz jednog malog grada uspješno organizira ovako veliko natjecanje u središtu Lijepe naše.

Ovim putem pozivamo sve da dođu i uživaju u ovom jedinstvenom događaju i najljepšem dvoranskom sportu. Darujemo i ulaznice koje vrijede za dvoje po principu da se prvih pet javi na službenu facebook stranicu našeg kluba  – https://www.facebook.com/PlesniKlubPetrinia/

 

 

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, dijelite, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here